Mi har mycket undrat det, alldenstund alltsammans har befinner si som Tinder


Mi har mycket undrat det, alldenstund alltsammans har befinner si som Tinder

Runt 1/7 utav varldens population befinner sig registrerad hos den bla jatten och tack vare do otaliga skyddsatgarderna finns det tamligen lite forfalskningar! Darpa slutet inneha det nya alternativet “Facebook Dating” aven varit tillgangligt inom Tyskland, vilket skots opp tillsammans kort varsel efterso tekniska svarigheter.

Underben erbjuder saken dar nya dejtingfunktionen villig Facebook? Befinner sig Facebooks dejtingtjanst lovande alternativ snarare nagon besvikelse? Erik befinner sig 25 ar sam ager provat det. Hans deduktion? Det ar sannerligen forvanansvard!

Erfarenheter bruten Facebook Dating

“frank installation, snabb borjan. Nar det innefatta detta befinner si Facebook Dating-appen nago segrar. Och det som varje avsevart viktigt stav jag ingen av grimas vanlista far ordnin kungen nar mi promenerar med. Ehur det inte befinner sig pinsamt att dejta villig natet ville jag bevara mig solo a de dumma kommentarerna. Dartill har sjalv likasa arbetskamrater villi grima vanlista sam det angar inte dem baksida av underben mig utfor villi grima fritid.”

Nagon mycket angelaget pric pro otaliga nykomlingar saso age hallit ater f pa Facebook-dating. Radslan darfor at träffa Balinese kvinnor vannerna skulle atnjuta ordnin pa det varje biff. Men Facebook ager fartfyllt bildat klarhet narvarande. Inga propa villig potentiella partners kommer fran vanskapslistan och det syns ej forut e att n har registrerat dig villi Facebooks singelbors.

Hurda fungerar Facebook dating

“Ar detta faktiskt Facebook? fangad lite blaare. N sveper, symtomatisk Tinder, sam de saso passar varandra kan ta kontakt tillsamman varandra. Ett favor ar att mi kan beskada forsavitt sjalv age blivit matchad och kan darefter passa aterkomst. Det skanker mej sa klart ett kansla bruten forsakran.

Facebooks dejtingapp funka faktiskt gallande likadan metod som Tinder, saken dar standiga favoriten bland dejtingappar. Tillsammans nagra ring men subtila skillnader. Sasom Erik allaredan age namnt befinner si spanningen f borttagen har.

Nar ni tillats beskada nagon foto kungen ett gumma sasom allaredan har swipat de at modera. Odla ni ser att hon uppskattar dig. Odla forsavit n valjer ratt blad nu inneha ni nagon tavlan. Det befinner si f lattsamt, skad likasa lite traligt. Nar n sveper pa Tinder vart det aven fast alltsammans nyligen saken dar narvarand spanningen sasom gjorde matchningen odla fangslande, alternativt hurda?

Hurdan aktiverar jag Facebook Dating?

“Till ett inledningen forstod sjalv inte ratt hurdan Facebook Dating fungerade. Vid nagot stund insag mi att mi behovde appen sta detta. Det ager aldrig varit nagot bryderi forut mig forr, mig age evig anvant FB genom mobilwebblasaren. Skad appen varje flinkt installerad samt mi tvingas tillsta att resten fran Facebook befinner sig kopiost trevligare att anvanda annu igeno webblasaren. Det hade mig ick vantat mej.”

Det finns markli grundligt krav saso plikt uppfyllas darfor at overvara Facebook Dating. Det ar givetvis betydelsefullt att aga en Facebook-profil. Logiskt. Andock den arme profilen tvungen aven tillgodose marklig kriterier (saso ick anges itu Facebook). Formodligen plikt Facebook-profilen hava existerar en tidrymd, det tvungen foreligga vanner och bilderna tillat icke endas framfora katter, hundar alternativ andra kreatu. De majoritete riktiga profiler uppfyller emellertid kraven och kan overvara Facebook Dating.

  1. Fylla ned sam inleda Facebook-appen
  2. Ni klickar gallande de tre strecken pa modera par (darjamte klockan).
  3. Du letar postum dejtingfunktionen och valjer saken dar.
  4. Du bekraftar ditt engagemang.
  5. Ni skapar ett pur image tillsammans vagledning sasom din dejtingpartner kommer att beskada.
  6. Ni definierar vem du soker (chattpartner, forhalland, momentan)
  7. Ni borjar anpassa.

Det befinner sig op till dej hurdan avsevart n fyller ino din framtoning. Facebook staller skilda fragor at dej darfor att katalogisera dina intressen odla ackurat som genomforbart. Du kan replikera, andock ni kan ocksa utelamna fragorna. Ju mer arliga sam detaljerade dina svar befinner si, desto mer lampliga ar do mojliga matchningsforslagen for dig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *